دوشنبه 26 آذر 1397

اعلام‌ رشته‌ محل ‌هاي جديد و اصلاحیه اول انتخاب رشته‌ کنکور95

پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1395 و اطلاعيه مورخ 95/5/27 اين سازمان، بدين وسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون مذكور كه مجاز به انتخاب رشته شده اند مي رساند، با توجه به برخي اصلاحات و همچنين اعلام رشته محل هاي جديد (از جمله دانشگاه هاي فرهنگيان و تربيت دبير شهيد رجايي ـ تهران) علاوه بر رشته هاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي آزمون فوق الذكر (كه مشروح آن در اين اطلاعيه درج شده) و به منظور مساعدت براي ثبت نام و درج كدرشته محل هاي انتخابي جديد، مقرر شد به داوطلبان ذيربط اجازه داده شود تا پايان روز يكشنبه مورخ 95/5/31 نسبت به انتخاب رشته اقدام نمايند. بدیهی است مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از تاریخ مذکور واصل شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

بدیهی است متقاضيان لازم است بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط و همچنين توضيحات مربوط به اصلاحات و كدرشته محل هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه، نسبت به انتخاب كدرشته محل هاي مورد علاقه خود حداكثر تا پايان روز يكشنبه مورخ 95/5/31 منحصراً از طريق سايت اينترنتي اين سازمان اقدام نمايند. ضمناً داوطلباني كه قبلاً فرم انتخاب رشته خود را تكميل و رسيد انتخاب رشته 15 رقمي دريافت نموده اند نيز، در صورت تمايل و با توجه به مندرجات اين اطلاعيه، مي توانند نسبت به اصلاح و ويرايش اولويت هاي انتخابي خود تا تاريخ فوق الذكر اقدام نمايند.

داوطلبان علاقه مند به رشته هاي دانشگاه هاي فرهنگيان و تربيت دبير شهيد رجايي ـ تهران (داراي تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش) مي بايست نسبت به پرداخت مبلغ 46000(چهل و شش هزار) ريال بابت اعلام علاقه مندي به صورت اينترنتي به وسيله كارت هاي بانكي عضو شبكه شتاب از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان اقدام نمايند.

دریافت رشته های تحصیلی دانشگاه فرهنگيان و دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي ـ تهران و اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1395

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.05.27

بازديد کل : 2479263 نفر   - 434570 ip   بازديد امروز : 958 نفر   - 369 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 8 نفر