اخبار
تاريخ و چگونگي مشاهده و اصلاح سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون سراسري سال 1389 اعلام شد

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در موعد مقرر، نسبت به ثبت نام در آزمون  سراسري سال 1389 اقدام نموده و اطلاعات خواسته شده را از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور وارد نموده‌‌اند، مي رساند كه سوابق تحصيلي نمرات كتبي امتحانات نهايي سال سوم دبيرستان (ديپلم) براي ديپلمه هاي نظام جديديكي از سالهاي 1384 ، 1385 ، 1386،  1387 و يا 1388 دريكي از رشته هاي رياضي فيزيك ، علوم تجربي ،ادبيات وعلوم انساني ويا علوم ومعارف اسلامي كه توسط وزارت آموزش و پرورش به اين سازمان تحويل شده از روز سه شنبه 31/1/89 لغايت روز شنبه 15/3/89 بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org براي مشاهده داوطلبان و به منظور اطمينان از صحت سوابق تحصيلي قرار داده مي‌شود.

1ـ داوطلبان پس از ورود به سايت سازمان سنجش و انتخاب لينك مربوط به مشاهده اطلاعات سوابق تحصيلي و نمرات مي توانند با در اختيار داشتن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام (شامل: شماره پرونده، شماره كاربر، رمز عبور و شماره شناسنامه) و يا شماره پرونده و كد رهگيري ، اطلاعات مربوط به سوابق تحصيلي و نمرات خود را مشاهده نمايند.

2ـ داوطلبان پس از وارد نمودن اطلاعات درخواستي و مشاهده نمرات دروس خود چنانچه مغايرتي بين نمرات درس و يا دروس و سال اخذ نمره و نمرات مندرج در كارنامه فارغ التحصيلي ( سوابق تحصيلي ) كه در اختيار دارند مشاهده نمودند ، لازم است از فرم اطلاعات و سوابق تحصيلي كه بر روي سايت قرار دارد پرينت تهيه نمايند. و پس از درج اطلاعات صحيح و با در دست داشتن كارت شناسايي معتبر ( كارت ملي ، شناسنامه عكسدار ، گذرنامه و.... ) فرم پرينت شده و اصل و كپي كارنامه فارغ التحصيلي خود از تاريخ 5/2/89 لغايت 15/3/89 به منطقه آموزش و پرورش محل تحصيل خود مراجعه و نسبت به تحويل مدارك فوق اقدام و رسيد دريافت نمايند بديهي است اطلاعات مربوط بررسي و نتيجه از طريق وزارت آموزش و پرورش براي سازمان ارسال خواهد شد.

تبصره 1 ـ داوطلباني كه كارنامه فارغ التحصيلي را ندارند ، مي توانند با مراجعه به مراكز پيش دانشگاهي محل تحصيل خود كپي كارنامه فارغ التحصيلي ديپلم خود را دريافت نمايند و در صورت عدم دريافت از مركز    پيش دانشگاهي براي دريافت كپي كارنامه راساً به منطقه آموزش و پرورش مربوطه مراجعه  نمايند .
تبصره 2 ـ تاريخ مراجعه به مناطق براي مغايرت نمرات از روز يكشنبه 5/2/89 لغايت شنبه 15/3/89 مي باشد.

ذكر اين نكته ضروري است كه سوابق تحصيلي فقط براي داوطلباني اعمال خواهد شد كه ديپلم خود را در يكي از سال هاي 84 ، 85 ، 86 ، 87 يا 88 در يكي از رشته هاي رياضي فيزيك ، علوم تجربي ، ادبيات و علوم انساني يا علوم و معارف اسلامي اخذ نموده باشند و فقط دروسي از آنها در سوابق تحصيلي اعمال مي شود كه آزمون آن به صورت سراسري و كشوري برگزار شده باشد . منظور از سوابق تحصيلي نمرات كتبي سال سوم ، دقيقاً همان نمرات درج شده در ستون انتهاي كارنامه سال سوم ( تحت عنوان نمرات كتبي سال سوم ) مي باشد كه نمونه اي از آن در كارنامه ذيل مشخص شده است.

سوابق تحصيلي براي كليه داوطلباني كه ديپلم نظام جديد خود را به غير از سال هاي 84 ، 85 ، 86 ،87يا 88 اخذ نموده اند ، اعمال نخواهد شد.

داوطلبان در صورت لزوم مي توانند در ساعات اداري با شماره تلفن هاي 9-88923595-021 تماس حاصل نمايند و از مراجعه حضوري به سازمان سنجش جداً خودداري نمايند.

قانون اعمال سوابق تحصيلي فقط ويژه ديپلمه هاي نظام جديد آموزش متوسطه كه در يكي از سالهاي تحصیلی 84-83 ، 85-84 ،86-85، 87-86 یا 88-87و در يكي از رشته هاي رياضي فيزيك ، علوم تجربي ، علوم انساني و علوم ومعارف اسلامي فارغ التحصيل گرديده اند ، مي باشد و ساير افراد مشمول نمي باشند . علي الخصوص ديپلمه هاي كارودانش و فني حرفه اي مشمول اين قانون نمي باشند.

منظور از سوابق تحصيلي نمرات كتبي نهايي سال سوم ، دقيقاً همان نمرات درج شده در ستون انتهايي كارنامه سال سوم ( تحت عنوان ' نمرات كتبي نهايي سوم ' ) مي باشد كه نمونه اي از آن در شكل ذيل نشان داده شده است.

داوطلبان مشمول اين قانون در صورت هرگونه اعتراض به سوابق تحصيلي خود مي توانند با در دست داشتن كارت شناسايي معتبر ، اصل و كپي كارنامه فارغ التحصيلي و شماره پرونده ثبت نامي در كنكور و پرینت فرم مغایرت اطلاعات و سوابق تحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل فارغ التحصيلي خود مراجعه كنند.

تبصره 1 : داوطلباني كه كارنامه فارغ التحصيلي را ندارند ، مي توانند با مراجعه به مراكز پيش دانشگاهي محل تحصيل كپي كارنامه دانش آموزي را دريافت نمايند و در صورت عدم دريافت از مركز ، براي دريافت كپي كارنامه راساً به منطقه آموزش و پرورش مربوطه مراجعه نمايند.

تاريخ مراجعه به مناطق براي اعتراض از تاريخ 5 ارديبهشت تا 15 خرداد ماه سال جاري مي باشد.

لازم به تاكيد است كه اين اطلاعيه صرفاً ويژه داوطلبان مشمول قانون اعمال سوابق تحصيلي است.

براي مشاهده نمونه كارنامه داوطلب اينجا را كليك نماييد

تاریخ ارسال خبر: 3 خرداد 1389

نمونه سوالات آزمون های هماهنگ تستی مرحله چهارم اینجا در دسترس است.

نحوه آشنایی شما با سایت چگونه بوده است؟
از طریق تبلیغات
ازطریق دریافت ایمیل